Étkezés

A rendelési időszak a következő hónapra minden hónap 1. és 20. napja között van.
 
Felhívjuk a figyelmüket, hogy a rendelési időszakon kívüli megrendeléseknél a házirendnek megfelelően három nap átfutási idővel tudnak rendelni, addig a gyermek reggeli után érkezhet és ebéd előtt el kell vinni.
Kérjük, figyeljenek a rendelés időben történő leadására a kellemetlenségek elkerülése végett!

Az étkezéseket megrendelni, befizetni, lemondani online van lehetőség!
Regisztrációra az alábbi webcímen van mód:
https://regisztracio.ebedbefizetes.ujpestgi.hu/

Amennyiben ezzel kapcsolatban kérdésük merülne fel, a Gazdasági Intézmény Élelmezési Osztályát hívhatják a 435-9022-es telefonszámon, vagy e-mailben: info@ebedbefizetes.ujpestgi.hu kaphatnak segítséget, információt.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 2015. szeptember 1-től hatályos módosítása alapján, a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult gyermekeken kívül a három vagy több gyermeket nevelő családoknak, valamint a tartósan beteg, illetve fogyatékos gyermekek szüleinek sem kell fizetniük az óvodai étkezést.
Ingyenes a gyermekétkeztetés továbbá a két- és egygyermekes családok számára is, ha a családban az egy főre jutó jövedelem nem haladja meg a minimálbér nettó összegének 130%-át. 2024-ben az ingyenes étkezés összeghatára: 230.649,- Ft./fő


A kedvezmény igénybevételéhez nyilatkozatot kell benyújtani. 

A nyilatkozat az alábbi linkre kattintva letölthető: